Ads Top

Open dag OV Regio IJsselmond

Op zaterdag 30 mei is er een open dag van OV Regio IJsselmond bij de vestiging Emmeloord. U kunt er gratis naartoe met de bus! Vanaf 11.00 uur is iedereen van harte welkom. Er is een presentatie van het materieel (zowel van nu als van het verleden). Verder verzorgen medewerkers van techniek rondleidingen door de werkplaats en zijn er informatiestands waar u terecht kunt met al uw vragen over het openbaar vervoer.

Er is ook een lesbus van Connexxion Openbaar Vervoer aanwezig. Onder begeleiding van een instructeur kunt u zelf ervaren hoe het is om zo’n grote bus te besturen! Ook voor de kinderen is er van alles te beleven. Er is een springkussen, een ballonnenclown, je kunt je laten schminken en er is een sneltekenaar die kinderportretten maakt. Creatieve kinderen kunnen zich uitleven op een bus. Je mag daar tekeningen op maken. Bij de infostand van OV Regio IJsselmond is er een ballonnenwedstrijd. En een ijscoman deelt gratis ijsjes uit! Looporkest The Crackerjacks zorgt voor de vrolijke (muzikale) noten.

De open dag is op zaterdag 30 mei van 11.00-16.00 uur op de vestiging in Emmeloord, Produktieweg 4.

De bussen van en naar Emmeloord zijn van 11.00-16.00 uur gratis!
Dat geldt voor buslijn 71 Zwolle-Zwartsluis-Emmeloord, 140 Lelystad-Emmeloord en 141 Kampen-Emmeloord-Urk.
Vanaf busstation Emmeloord rijdt een gratis pendelbus (vertrek 11.00 uur, daarna elke 30 minuten tot 15.30 uur; vanaf de open dag locatie vertrekt de eerste bus om 11.15 uur, daarna elke 30 minuten tot 15.45 uur).
Vanwege het gebrek aan parkeerruimte verzoeken wij bezoekers die per auto komen om deze te parkeren in het centrum van Emmeloord en vandaar met de gratis pendelbus naar de open dag te reizen.

Geen opmerkingen:

Mogelijk gemaakt door Blogger.